Παραμένει κλειστός ο Ε65

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 10:18 Παραμένει κλειστός ο Ε65

Παραμένει αποκλεισμένο το κομμάτι του Ε65 εντός του νομού Καρδίτσας και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) έως τον Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ), για λόγους ασφαλείας λόγω των κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων και της ύπαρξης γεωργικών ελκυστήρων επί της οδού.

Συγκεκριμένα μέλη της Ε.Ο.Α.Σ. Καρδίτσας, έχουν παρατάξει γεωργικούς ελκυστήρες στον Αυτοκινητόδρομο Ε-65 στο ύψος του Α/Κ Καρδίτσας (81 χ/θ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακάτω αναφέρονται οι εναλλακτικές διαδρομές, καθώς και η παράκληση των αστυνομικών αρχών προς τους οδηγούς για να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων.

Σημειώνουμε ότι το απόγευμα της Τρίτης (18/12) θα υπάρξει συγκέντρωση στην Καρδίτσα για να αποφασίσουν την τύχη των κινητοποιήσεων με προσανατολισμό να παραμείνουν τα τρακτέρ στην περιοχή όλο το Σαββατοκύριακο.

- Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία:
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδος με τον Ε-65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επαρχιακή Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων - Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον Ε-65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

- Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα:
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς την συνδετήρια οδό του Ε-65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου –Καρδίτσας – Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα).

Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί, να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Καρδίτσας, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 213-1527114, 24410-80200.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση