Λαμία: «Παγίδα» για μηχανάκια στην πλατεία Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 13:54 Λαμία: «Παγίδα» για μηχανάκια στην πλατεία Πάρκου

«Μέσα σε 10 λεπτά, πέντε ή έξι μηχανάκια με τους αναβάτες τους, βρέθηκαν στο οδόστρωμα. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί…», έλεγε στο LamiaReport, επαγγελματίας στην πλατεία Πάρκου που νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας έβλεπε μαζί άλλους θαμώνες της πλατείας τα δίκυκλα να σωριάζονται στο έδαφος !

Τι είχε όμως συμβεί και η βορειοδυτική πλευρά της πλατείας Πάρκου είχε μετατραπεί σε «πίστα πατινάζ» χωρίς να έχει βρέξει και με τον ήλιο μεγαλοπρεπή πάνω από την πόλη;

Όπως διαπιστώθηκε το σημείο που βρίσκεται ο κάδος απορριμμάτων, είχε γεμίσει από λιωμένα προϊόντα, που προέρχονταν προφανώς από τα σκουπίδια παρακείμενων επιχειρήσεων εστίασης.

Τα "βούτυρα" βγήκαν στο δρόμο και ρόδα με τη ρόδα, κάλυψαν ένα μεγάλο κομμάτι το οποίο γλιστρούσε επικίνδυνα.

Σταθμός της Τροχαίας Λαμίας σήμανε αρχικά το σημείο, ενώ έκλεισε και ο δρόμος για δέκα περίπου λεπτά μέχρι να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα, με πλυστικό μηχάνημα τα επικίνδυνα σκουπίδια.

Πράγματι στο σημείο έφτασε συνεργείο του Δήμου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Γιώργο Λάμπρου, το οποίο καθάρισε την περιοχή, ώστε να μην κινδυνέψουν πλέον και άλλοι δικυκλιστές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση