27 άτομα στο Νοσοκομείο από το «πάρτυ της χρονιάς»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 20:33 27 άτομα στο Νοσοκομείο από το «πάρτυ της χρονιάς»

Σε… εγρήγορση κράτησε το επονομαζόμενο «πάρτι της χρονιάς» την υπηρεσία του ΕΚΑΒ στον Βόλο, καθώς προχώρησε σε τουλάχιστον 27 διακομιδές για μέθη έγιναν από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 8:30 το πρωί οπότε και διαλύθηκε το πάρτι.

Το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό event όλων των εποχών. Μέχρι και ξεχωριστή σελίδα με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος» έχει δημιουργηθεί στο Facebook μέσω του οποίου απευθύνονται κάθε χρόνο τα προσκλητήρια συμμετοχής.

Και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο έρχονται φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας η συμμετοχή των οποίων ανέρχεται σε χιλιάδες.

Φέτος ήταν η 14η συνεχόμενη χρονιά που οι μηχανολόγοι μηχανικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους, τηρώντας μια… «παράδοση» όπως χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση, που περιλαμβάνει μουσική και πολύ… ποτό. Ορδές κατέφθαναν με πούλμαν αλλά και με τρένα για να λάβουν μέρος στο πάρτι της χρονιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», το πάρτι διήρκησε μέχρι πρωίας σύμφωνα με την παράδοση, ενώ η ίδια «παράδοση» έστειλε αρκετούς στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Πληρώματα του ΕΚΑΒ της βραδινής βάρδιας και της πρωινής έτρεχαν σε απανωτά περιστατικά. Συνολικά 27 άτομα διακομίστηκαν από τον χώρο του πάρτι και τα πέριξ, από τα ΚΤΕΛ, την περιοχή των Παλιών, στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Κάποιοι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στις 8:30 το πρωί σταμάτησαν οι τελευταίες διακομιδές.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση