Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019 08:10 Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ Φθιώτιδας

Δημοσιεύθηκαν στο πρόγραμμα "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" οι αποφάσεις της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας για τις τοποθετήσεις των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα.

Οι τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανακοινώθηκαν τον περασμένο μήνα, σε κενές οργανικές θέσεις σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, λόγω βελτίωσης θέσης ή ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ, κατόπιν αιτήσεώς τους και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο ως εξής:

Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με ημερομηνία 20 Αυγούστου ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις:

 σε κενές οργανικές θέσεις σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, όσων εκπαιδευτικών κρίθηκαν υπεράριθμοι, κατόπιν αιτήσεώς τους και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο:

σε κενές οργανικές θέσεις σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, εκπαιδευτικών λόγω βελτίωσης θέσης ή ήταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com