Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 21:41 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τρίτη 15 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, για τις ανάγκες εκτέλεσης εργασιών συντήρησης. Οι εργασίες αφορούν τόσο τον κυρίως άξονα, όσο και τον συνδετήριο κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα.

Ειδικότερα, από την Τρίτη 15 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο  Συνδετήριο Κλάδο Σχηματάρι – Χαλκίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Σχηματάρι και συγκεκριμένα στο τελευταία 1,2 χλμ. έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, λόγω εκτέλεσης χωματουργικών εργασιών και κατασκευής συρματοκιβωτίων. Κατά το ανωτέρω διάστημα, στο συγκεκριμένο τμήμα  η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, από την Τρίτη 15 έως και τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου και από το 65ο έως το 67ο χλμ θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Τέλος από την Κυριακή 20 έως και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στο ίδιο τμήμα, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και κατ’ επέκταση και της ράμπας εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου Σχηματαρίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί που θέλουν να εξέλθουν στον Α/Κ Σχηματαρίου, με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, θα ειδοποιούνται έγκαιρα προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Οινοφύτων), ενώ προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν και για όσους τυχόν  συνεχίσουν και επιλέξουν να εξέλθουν από τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Ριτσώνας).

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση