Aντίστροφη μέτρηση για το Lamia xco challenge - Μάθε πως θα συμμετέχεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 20:48 Aντίστροφη μέτρηση για το Lamia xco challenge - Μάθε πως θα συμμετέχεις!
Eλάχιστος χρόνος απέμεινε για την εκκίνηση του Lamia xco challenge 2014.
 
Ο αγώνας με το διπλό χαρακτήρα (νυχτερινό και ημερήσιο σκέλος) θα πάρει εκκίνηση στο Ισιαδάκι, στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου για το νυχτερινό σκέλος και στις 11:00 το πρωί της Κυριακής για το ημερήσιο σκέλος.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχει και παιδικός αγώνας με ώρα εκκίνησης τις 10:00. 
 
Ο αγώνας εκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή μέχρι τον πρ. Ηλία, περιλαμβάνοντας δασικούς δρόμους και μονοπάτια και επιστρέφει στο Ισιαδάκι στο οποίο θα υπάρχει ειδική τεχνική διαμόρφωση, η οποία θα κάνει το πέρασμα των ποδηλάτων εντυπωσιακό και θα είναι ιδανικό σημείο για να παρακολουθήσει ο κόσμος τον αγώνα! 
 
Όποιος μάλιστα βρεθεί εκεί θα έχει την τύχη να παρακολουθήσει και μεγάλα ονόματα της Εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίας σε πλήρη δράση!
 
Όσο αναφορά τις τελευταίες λεπτομέρειες, πολύ καλή είδηση αποτελεί ότι ο καιρός τελικά το διήμερο του αγώνα θα είναι ιδανικός χωρίς φαινόμενα και καλές θερμοκρασίες.
 
Επίσης οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν παραταθεί μέχρι και το μεσάνυχτα της Παρασκευής.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή και να δείτε όλες τις λεπτομέρειες: http://itiepic.gr/diorganwseis/lamia-xco-challenge-2014/plhrofories-dhlwsh-symmetoxhs
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση