Λαμία: «Άστεγος για μια μέρα» για 7η χρονιά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 07:55 Λαμία: «Άστεγος για μια μέρα» για 7η χρονιά!

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στην πλατεία Πάρκου για ένα 24ωρο -  Όλα τα αγαθά της δράσης  "Άστεγος για μια μέρα" θα δοθούν στο φιλόπτωχο της Μητροπόλεως Φθιώτιδος!

Για 7η χρονιά, γινόμαστε «Άστεγοι για μια μέρα», συγκεντρώνοντας , είδη πρώτης ανάγκης, για συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη.

Η δράση έχει σκοπό να ανακουφίσει έστω και προσωρινά, ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους, έχασαν το σπίτι τους και βρέθηκαν στο δρόμο, μη μπορώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες επιβίωσης. Δυστυχώς, η ανάγκη για βοήθεια όχι μόνο δεν έχει εκλείψει αλλά είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη και γίνεται επιτακτική, για ενίσχυση των κατοίκων με συγκεκριμένα είδη, όπως, καθαριστικά είδη, σχολικά και τρόφιμα.

Για το λόγο αυτό και φέτος για 7η χρονιά, το Σάββατο στις 21 Δεκεμβρίου θα μείνουμε για 24 ώρες στην Πλατεία Πάρκου στη Λαμία, συλλέγοντας είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, σχολικά, καθαριστικά – απορρυπαντικά, ρούχα, φάρμακα, κουβέρτες κλπ.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας, να αγκαλιάσουν με την ίδια ζεστασιά που αγκάλιασαν και τα προηγούμενα χρόνια αυτή την εθελοντική την προσπάθεια, αποδεικνύοντας ότι το έλλειμμα της κοινωνίας, είναι μόνο οικονομικό και όχι κατανόησης και αλληλοβοήθειας.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος οι εθελοντές του "Άστεγος για μια μέρα" θα παραδώσουν τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν κατά την ολοήμερη δράση, στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.

Με την υποστήριξη: Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα»,Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας,Πολιτιστικού Συλλόγου Ραχών «Αλόπη». Τηλ. Επικοινωνίας: 6937378138 (Κούτσικος Γιάννης), 6975228615 (Σολόπουλος Χρήστος), 697303999 Αλεξάνδρα Βεντούρη.
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση