Σε Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη ο Γιάνης Βαρουφάκης στην περιοδεία του στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 08:43 Σε Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη ο Γιάνης Βαρουφάκης στην περιοδεία του στη Λαμία

Πολλές επαφές και ομιλία στο Εργατικό Κέντρο για τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Στη Λαμία βρέθηκε από τις 11:00’ το πρωί ο ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να έχει μια σειρά επαφών με τοπικούς εκπροσώπους και φορείς και να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας.

Λίγο μετά τις 11:00’ το πρωί ο κ. Βαρουφάκης είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της Λαμίας και της Φθιώτιδας γενικότερα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσαν μετά τη συνάντηση οι δύο άνδρες:

Στη συνέχεια το πρόγραμμα του Γιάνη Βαρουφάκη περιελάμβανε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Κυρμανίδη όπου είχε μια ακόμη ενδιαφέρουσα συζήτηση για πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Το πρόγραμμα του κ. Βαρουφάκη είχε ακόμη συναντήσεις στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας με την πρόεδρο Σοφία Ανεστοπούλου, στο εμπορικό επιμελητήριο με τη διοίκησή του αλλά και τη διοίκηση της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Λαμίας.

Ακολούθησε διευρυμένη συνέλευση των Προσωρινών Συντονιστικών Επιτροπών Στερεάς Ελλάδας του ΜέΡΑ25 (Εύβοια, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Βοιωτία), στο Εργατικό Κέντρο όπου δόθηκε και η Κεντρική ομιλία.

Ο κ. Βαρουφάκης πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία στη Στερεά, ξεκινώντας την Παρασκευή από Βοιωτία και Φωκίδα.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση