Επιτέλους η Φθιώτιδα αποκτά Διοικητήριο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 12:14 Επιτέλους η Φθιώτιδα αποκτά Διοικητήριο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Σε μερικούς μήνες θα παραδώσουμε στη Φθιώτιδα, ένα ολοκληρωμένο πρότυπο Διοικητήριο....», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Το εργοτάξιο στο πρώην κτίριο της ΜΕΡΥΠ, επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιο Καραΐσκο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών και είναι απολύτως πεπεισμένος ότι το συγκεκριμένο έργο θα επιτυγχάνει οικονομία κλίμακας και συγχρόνως θα είναι ένα έργο που θα εξυπηρετεί πρωτίστως τον πολίτη.

Τους νέους «ιδιοκτήτες» της ΜΕΡΥΠ ξενάγησε στους χώρους ο Διοικητής της μονάδας Διαβιβάσεων, Ταγματάρχης Γεώργιος Καρπέτας.

«Θα πετύχουμε όχι μόνο τεράστιες οικονομίες, που θα ξεπερνάνε τις 300.000 ευρώ το χρόνο, αλλά ταυτόχρονα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καλή εξυπηρέτηση του πολίτη, ο οποίος δε θα πηγαίνει από τη μία άκρη στην άλλη, αλλά θα μπορεί να έρχεται σε ένα σημείο και να μπορεί να κάνει όλες του τις δουλειές»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης:

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή επισκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στο πρώην κτίριο της ΜΕΡΥΠ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση