Αρνητικά στην covid-19 τα τεστ που έγιναν στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022 19:14 Αρνητικά στην covid-19 τα τεστ που έγιναν στο Δήμο Λοκρών

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 rapid tests Covid-19 δωρεάν για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών, στη Μαλεσίνα και στην Αταλάντη.

Στη Μαλεσίνα έγιναν 13 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 μπροστά στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλεσίνας, με τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

Επίσης στην Αταλάντη σε 15 δείγματα επίσης όλα ήταν αρνητικά στην Covid-19.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών Αθανάσιος Ζεκεντές ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψιών, καθώς και το κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Φθιώτιδας για την πολύτιμη υγειονομική συνδρομή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση