Κατέληξε από τα τραύματά του ο 61χρονος εγκαυματίας από τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 11:37 Κατέληξε από τα τραύματά του ο 61χρονος εγκαυματίας από τη Φθιώτιδα

Πριν από λίγες ημέρες είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αθήνα…

Δεν τα κατάφερε, ο 61χρονος από χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο ΚΑΤ, έχοντας εγκαύματα σε όλο του σώμα.

Ο 61χρονος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Αθήνας από την προηγούμενη Δευτέρα (17/10), όταν περιλούστηκε με βενζίνη και προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί.

Γείτονας είχε τρέξει και είχε σβήσει τη φωτιά, ωστόσο ο 61χρονος είχε ήδη υποστεί βαρύτατα εγκαύματα και η κατάστασή του αποδείχτηκε μη αναστρέψιμη.

Η συγκεκριμένη πράξη, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, που γνώριζε και συμπαθούσε τον 61χρονο. Επρόκειτο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που όμως το τελευταίο διάστημα περνούσε σοβαρές στεναχώριες, εξαιτίας  των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση