Πέθανε η γυναίκα που παρασύρθηκε από το αγροτικό του άντρα της στη λαϊκή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 09:12 Πέθανε η γυναίκα που παρασύρθηκε από το αγροτικό του άντρα της στη λαϊκή

Η παράσυρση είχε γίνει πριν από λίγες ημέρες στη λαϊκή αγορά, όταν ο οδηγός κατά λάθος παρέσυρε τη γυναίκα του και δύο ακόμη άτομα.

Δεν τα κατάφερε τελικά η 68χρονη γυναίκα που την Παρασκευή (21/10) παρασύρθηκε από το αγροτικό όχημα του συζύγου της σε λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας.

Η γυναίκα του οδηγού νοσηλευόταν επί μέρες στο νοσοκομείο της Λάρισας, μετά το τροχαίο στη λαϊκή αγορά στην Καλαμπάκα, ωστόσο δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το Τrikalaola.gr, ο πωλητής της λαϊκής αγοράς για άγνωστο λόγο, ενώ βρισκόταν μπροστά από τον πάγκο του, μόλις μπήκε στο αυτοκίνητό του για να φορτώσει, έφυγε με φόρα προς τα κάτω, χτύπησε πάνω σε πάγκους, έπεσε πάνω σε άλλο φορτηγάκι, παρέσυρε τη γυναίκα του και άλλα δύο άτομα και κατέληξε έξω από ένα κατάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση