Συνελήφθησαν τέσσερα νεαρά άτομα από την ΟΠΚΕ για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 15:25 Συνελήφθησαν τέσσερα νεαρά άτομα από την ΟΠΚΕ για ναρκωτικά (ΦΩΤΟ αρχείου)

Κατασχέθηκαν 52 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας…

Σε μπλόκο της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, έπεσε την Τρίτη (01-11-2022) νωρίς το πρωί στη Λιβαδειά, μια παρέα τεσσάρων νεαρών ατόμων, τα οποία και συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι νεαροί, ένας 25χρονος και δύο 20χρονοι, καθώς και μία ακόμη κοπέλα της ίδιας ηλικίας, είχαν στην κατοχή τους μία αυτοσχέδια συσκευασία κάνναβης, μεικτού βάρους 52 γραμμαρίων, μαζί και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τα παραπάνω κατασχέθηκαν, ενώ παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς. Αφέθηκαν ελεύθεροι αφού ορίσθηκε ρητή δικάσιμος.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση