Συναγερμός για πυρκαγιά στο Γοργοπόταμο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 19:22 Συναγερμός για πυρκαγιά στο Γοργοπόταμο

Η πυρκαγιά είναι σε δύσβατη περιοχή και είναι σε δύο διαφορετικά σημεία.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ στη Λαμία, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 6:00'  το απόγευμα της Τετάρτης, σε δασική περιοχή πάνω από το Γοργοπόταμο.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ωστόσο η πρόσβασή τους στο μέτωπο της φωτιάς είναι δύσκολη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά καίει σε δυο διαφορετικά σημεία και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστών.

Στη συγκεκριμένη πυρκαγιά η βοήθεια των PZL θα ταν πολύτιμη, όμως δυστυχώς πριν από δύο ημέρες μας αποχαιρέτισαν και επέστρεψαν στη βάση τους, μετά την επίσημη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

....................................................................

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά κατασβέστηκε λίγο πριν τις 8:00΄ το βράδυ, ωστόσο παραμένουν στο σημείο δύο οχήματα για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση