Κοτρωνιάς: «Επιτέλους μετά από χρόνια λειτουργεί η Ιατροδικαστική Λαμίας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 09:10 Κοτρωνιάς: «Επιτέλους μετά από χρόνια λειτουργεί η Ιατροδικαστική Λαμίας»

«Είναι πολύ σημαντικό ως βουλευτής να βλέπεις ότι συνέβαλες στην λύση ενός καίριου κοινωνικού προβλήματος…»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την αποκατάσταση της ομαλότητας λειτουργίας στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας, εκφράζει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς.

Ο κ. Κοτρωνιάς από το πρώτο έτος της θητείας του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματοποιούσε συνεχείς παρεμβάσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς είχε διαπιστώσει τα προβλήματα λειτουργίας της Ιατροδικαστικής, που οδηγούσαν σε απόγνωση χαροκαμένες οικογένειες και προκαλούσε δυσλειτουργίες σε αστυνομικές και δικαστικές υπηρεσίες.

Έτσι, φτάσαμε στην απόφαση αναστολής άσκησης καθηκόντων της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής και δόθηκε η δυνατότητα στους νέους ιατροδικαστές που διορίστηκαν πριν λίγο καιρό, να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους.

Όπως επισημαίνει ο Βουλευτής Φθιώτιδας η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει συνεχώς στο φως νέα στοιχεία και αναδεικνύει την επί μακρόν δυσλειτουργία της Ιατροδικαστικής.

«Είναι πολύ σημαντικό ως βουλευτής να βλέπεις ότι συνέβαλες στην λύση ενός καίριου κοινωνικού προβλήματος και να νιώθεις ότι εκπροσωπείς με συνέπεια τους πολίτες που σε στηρίζουν», καταλήγει στη δήλωσή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση