Έπεσε το πρώτο χιόνι στον Παρνασσό - Καλύτερος ο καιρός αύριο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 22:40 Έπεσε το πρώτο χιόνι στον Παρνασσό - Καλύτερος ο καιρός αύριο

Φθινοπωρινό το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο - Βελτιώνεται ο καιρός την Κυριακή.

Βροχές κατά τόπους ισχυρές θα έχουμε σήμερα Σάββατο και στην Κεντρική Ελλάδα, ενώ αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας, αφού τα πρώτα χιόνια έπεσαν σε αρκετές ορεινός περιοχές από τα 1.300 μέτρα και πάνω.

Λίγο μετά τις 12:00'  το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε να χιονίζει στο Χιονοδρομικό στο Βελούχι, ενώ στον Παρνασσό έπεσε το πρώτο χιόνι για φέτος, έστω και λιγοστό, όπως μπορείτε να δείτε στην επόμενη φωτογραφία που "αλιεύσαμε" από το Χιονοδρομικό.

Τα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν από το βράδυ του Σαββάτου και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από αύριο Κυριακή, ενώ σταδιακά θα έχουμε και αύξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες.

Δείτε τα όσα ειπε η Μετεωρολόγος Νικολέττα Ζιακοπούλου στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση