Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ηλικιωμένο που δεν επέστρεψε από το μπάνιο του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 10:36 Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ηλικιωμένο που δεν επέστρεψε από το μπάνιο του

Ευρεία επιχείρηση από Λιμενικό και ιδιώτες…

Ενημερώθηκαν απογευματινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Βόλου και Αμαλιάπολης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για 87χρονο αγνοούμενο κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας του Αλμυρού Βόλου.

Στις έρευνες συμμετείχαν δύο (2) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το αλιευτικό σκάφος ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΝΑΗΣ'', η εθελοντική ομάδα ''Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας '' με το Ι/Δ σκάφος ''ΚΑΛΥΨΩ'', ιδιώτες δύτες και ένα (1) περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση