Ανήλικος Ρομά πίσω από σωρεία κλοπών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 08:54 Ανήλικος Ρομά πίσω από σωρεία κλοπών

Εξιχνιάσθηκαν 7 κλοπές, εκ των οποίων 5 σε καταστήματα και 2 κλοπές δικύκλων στη Χαλκίδα…

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά επτά (7) κλοπές σε περιοχές της Χαλκίδας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και ταυτοποιήθηκε ανήλικος Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανήλικος, το χρονικό διάστημα από 22-11 έως 01-12-2022, ενέχεται στη διάπραξη:

• 5 κλοπών σε καταστήματα, όπου αφού έθραυε υαλοπίνακες αυτών, εισερχόταν στο εσωτερικό τους και προέβαινε στην αφαίρεση χρηματικών ποσών, προκαλώντας παράλληλα φθορές που υπερβαίνουν τις (11.000) ευρώ, καθώς και

• 2 κλοπών τροχοφόρων και συγκεκριμένα μίας δίκυκλης μοτοσικλέτας και ενός δίκυκλου μοτοποδηλάτου.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται και οι γονείς του, για παραμέληση της εποπτείας του.  

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Εντός ορίων αυτοφώρου συνελήφθη ένα άνδρας, την Κυριακή (04-12-2022) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπή από κατάστημα της περιοχής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες, ο συλληφθείς παραβίασε πόρτα του καταστήματος, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση