Λαμία: «Καλό Παράδεισο αστέρι μας…»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 07:55 Λαμία: «Καλό Παράδεισο αστέρι μας…»

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το τραγικό δυστύχημα στις στοές των Μεταλλείων Βωξίτη, που στοίχισε τη ζωή του Λαμιώτη Μηχανικού Κωνσταντίνου Αργύρη.

Η οικογένειά του θέλησε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε στο βαρύ πένθος και να διαβεβαιώσει ότι ο Κωστής θα παραμείνει ζωντανός στις καρδιές όλων όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Το ευχαριστήριο

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους, όσοι συμπαραστέκονται στον πόνο που βιώνουμε από την ημέρα που "έφυγε" ο Κωστής μας και που μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και γνωστούς, γείτονες και χωριανούς, τους συναδέλφους και συγγενείς που βρέθηκαν και βρίσκονται δίπλα μας με την παρουσία τους, με τη σκέψη τους και την κάθε είδους επικοινωνία τους.

Η απώλειά σου Κωστή μας, μας έχει συνταράξει, οι καρδιές μας έχουν γεμίσει με πόνο. Κανείς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει και περιμέναμε να ακούσουμε πως ήταν ένα ψέμα ένα αστείο σου.

Όσοι σε γνώρισαν είχαν σκλαβωθεί κυριολεκτικά απ' τον χαρακτήρα σου και το ήθος σου, τη συμπεριφορά σου, την εργατικότητά σου και τη μετριοφροσύνη σου. Πάντοτε χαρούμενος και γελαστός, πρόθυμος και  ευγενικός, είχες κερδίσει την εκτίμηση όλου του κόσμου, όπου κι αν πέρασες. Ήσουν ευγενική ψυχή, αλώβητος από τις καθημερινές μικρότητες και τις ανθρώπινες αδυναμίες. Ταύτισες τον εαυτό σου με την εντιμότητα, τη συνέπεια και το ήθος.

Η αγάπη, η εκτίμηση και ο σεβασμός όλων μας θα σε συνοδεύει, επειδή το αξίζεις, επειδή και συ μας σεβάστηκες και μας εκτίμησες.

Ξέρουμε πόσο αγαπούσες τους δικούς σου ανθρώπους, την οικογένειά σου και το μικρό "αστεράκι" που μας άφησες, αλλά και συ να ξέρεις εκεί πάνω που θα βρίσκεσαι ότι κι εμείς σε αγαπάμε πολύ και καμαρώνουμε για σένα. Θα σε περιμένουμε να μας συντροφεύεις στα όνειρά μας και να κουβεντιάζουμε όλοι μαζί όπως κάναμε πάντα.

Θα σε θυμόμαστε με αγάπη και θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Καλό Παράδεισο αστέρι μας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση