ΕΟΔΥ: Στο Καρπενήσι θα γίνουν rapid tests παραμονή Χριστουγέννων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 15:55 ΕΟΔΥ: Στο Καρπενήσι θα γίνουν rapid tests παραμονή Χριστουγέννων

Δεν ήταν τελικά… «λευκή» η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα Σημεία Δωρεάν Ελέγχου Covid-19 από τις ΚΟμΥ  για τις 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με αυτή η Κινητή Μονάδα Υγείας Ευρυτανίας θα κάνει κανονικά rapid tests σε όσους πολίτες το επιθυμούν από τις 09:00’ έως τις 15:00’ στο γνωστό σημείο Έναντι ΚΑΠΗ Καρπενησίου.

Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση