Ο Χρήστος Σταϊκούρας στον Ερυθρό Σταυρό Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 11:26 Ο Χρήστος Σταϊκούρας στον Ερυθρό Σταυρό Λαμίας

Ο Υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το Περιφερειακό Τμήμα Λαμίας, μετά από ενέργειες του Υπουργού Οικονομικών, ενισχύθηκε με 4.000 ευρώ, μέσα από ιδιωτική χρηματοδότηση, για την απόκτηση ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ενός γιλέκου αντιμετώπισης πνιγμού, εκπαιδευτικών προπλασμάτων για ΚΑΡΠΑ ενήλικα και παιδιού, κλιματιστικών μηχανημάτων, καθώς και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επιτελεί έργο ιδιαίτερων απαιτήσεων, με εξαιρετική προστιθέμενη αξία. Έργο το οποίο, χάρη στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Οικονομικών και την έμπρακτη ανταπόκριση συμπατριωτών μας, ενισχύεται διαρκώς, ώστε να στηρίζει όλους τους συμπολίτες μας, κυρίως αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη....», αναφέρει σε δηλωσή του ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση