Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «STREET PARTY» Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 15:47 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το «STREET PARTY» Καρπενησίου

Που θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας…

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για τη Δευτέρα (26-12-2022) προκειμένου να πραγματοποιηθεί το «STREET PARTY» Καρπενησίου.

Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας παντός οχήματος  κατά τις ώρες 18:00’ έως 00:30’ της Δευτέρας 26 Δεκεμβρίου 2022, στην οδό Ζηνοπούλου, από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα» μέχρι την κεντρική πλατεία Καρπενησίου και υποχρεωτική εκτροπή των οχημάτων που κινούνται προς το κέντρο της πόλης μέσω παρακαμπτηρίων οδών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να ακολουθούν και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση