Λαμία: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την τελευταία εβδομάδα του χρόνου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 08:03 Λαμία: Πως θα λειτουργήσουν τα καταστήματα την τελευταία εβδομάδα του χρόνου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας…

Πρωί - απόγευμα θα είναι ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα και την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς, τελευταία εβδομάδα για το 2022.

Το εορταστικό ωράριο που ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας προτρέπει τα μαγαζιά να ανοίγουν 09:00’ το πρωί με 14:00’ το μεσημέρι και από τις 17:30’ το απόγευμα μέχρι τις 21:00’ το βράδυ.

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν επίσης και την τελευταία ημέρα του χρόνου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθώς θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 18:00’ το απόγευμα.

Δείτε το εορταστικό ωράριο:

Μην ξεχνάτε, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας σε συνεργασία με φορείς , συλλόγους , σωματεία και επιχειρηματίες της πόλης, καθώς και το Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  Αν. Στερεάς, έχει προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων που συνεχίζονται μέχρι το Σάββατο 31/12.

Πατήστε ΕΔΩ για το πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση