Καρπενήσι: «Γιορτές Χειμώνα» με πλήθος κόσμου και απόλυτη επιτυχία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 14:08 Καρπενήσι: «Γιορτές Χειμώνα» με πλήθος κόσμου και απόλυτη επιτυχία!

Από τις φετινές γιορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καρπενησίου, δεν έλειπε απολύτως τίποτα!

Σε μια πόλη περισσότερο στολισμένη από κάθε άλλη φορά, λαμπερή και αισιόδοξη, έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό πλήθος κόσμου ντόπιοι και επισκέπτες μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν και απόλαυσαν τις εκδηλώσεις του Δήμου καθιερώνοντας το Καρπενήσι ως ένα  από τους δημοφιλέστερους  χριστουγεννιάτικους  προορισμούς.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο η εκδήλωση των «Ευχαριστιών» όπου επιβραβεύσαμε τους πρωτεύσαντες μαθητές αλλά και συμπολίτες μας που πρόσφεραν με το δικό τους τρόπο! Ανθρώπους που μας δίδαξαν αξίες όπως η προσφορά, η συνεργασία, η αλληλεγγύη αλλά και η αγάπη για την ζωή.

Τιμητικά βραβεία ευγνωμοσύνης απονεμήθηκαν : στον σύλλογο Ευρυτάνων Αμερικής «το Βελούχι» για την προσφορά και την στήριξη στον τόπο μας, στον Παναγιώτη Γιαννιώτη για την συμβολή του στην διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος Βέλγικων ποιμενικών και στον παραολυμπιονίκη Χρήστο Ταμπαξή για τις αθλητικές του διακρίσεις καθώς και για τα αδιάκοπα μαθήματα ζωής μέσα από μια πορεία που αποδεικνύει πως η θέληση και η δύναμη ψυχής φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μια βραδιά που πλαισιώθηκε από ένα μουσικό, χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από  την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καρπενησιού.

Παραμονή Χριστουγέννων και  «Η Νύχτα των Ευχών»  μοναδική, με εκατοντάδες φαναράκια να πετούν στον καθαρό ουρανό, μεταφέροντας τις ευχές όλων μας μαζί με τις ελπίδες μας για την πραγματοποίησή τους.

Την επόμενη των Χριστουγέννων, 26 Δεκεμβρίου,  σε κλίμα εορταστικό, αισιόδοξο γέμισε ο κεντρικός δρόμος της Ζηνοπούλου σε ένα streetparty, πολυπληθέστερο από κάθε άλλη χρονιά.  Υπαίθριες φωτιές, ζεστά ροφήματα και ποτά, κυρίως όμως η καλή διάθεση απογείωσαν το κέφι μέχρι αργά το βράδυ.  Μια ιδέα που πια έγινε θεσμός για το Δήμο Καρπενησίου!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση