Προχώρησε το έργο αποκατάστασης του δρόμου Αγ. Κων/νου - Άγναντης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 13:49 Προχώρησε το έργο αποκατάστασης του δρόμου Αγ. Κων/νου - Άγναντης

Το ευχαριστώ του Προέδρου της Κοινότητας Γιάννη Παπασταμάτη…

Συνεχίζεται το έργο αποκατάστασης του οδοστρώματος στο δρόμο Αγίου Κωνσταντίνου - Άγναντης στο Δήμο Καμένων Βούρλων.

Οι εργασίες έχουν βελτιώσει το μεγαλύτερο κομμάτι του, ενώ πραγματοποιούνται και τα απαραίτητα συνοδά έργα για τη διατήρησή του.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άγναντης Γιάννης Παπασταμάτης, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι φρόντισαν για να προχωρήσουν σημαντικά οι εργασίες: «Ευχαριστώ θερμά τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου για την ηθική και όχι μόνο συμπαράστασή του στο έργο, τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα που αμέσως ανταποκρίθηκε στις εκκλήσεις μας, όπως και ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης. Τέλος τον πρώην Αντιδήμαρχο Καμένων Βούρλων Αντύπα Αντύπα και την Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αθανασία Ζωβοΐλη που έτρεξαν πολύ για το συγκεκριμένο έργο».

Όπως λέει στο LamiaReport ο κ. Παπασταμάτης, εύχεται και ελπίζει σύντομα ο δρόμος μέσα στο 2023 να έχει αποκατασταθεί πλήρως για να παραμείνει ζωντανό το χωριό του.

(Φωτογραφίες: Δήμος Καμένων Βούρλων)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση