Λαμία: Στις 9:00 ανοίγουν αύριο Πέμπτη τα σχολεία - Κλειστά στην Υπάτη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 20:05 Λαμία: Στις 9:00 ανοίγουν αύριο Πέμπτη τα σχολεία - Κλειστά στην Υπάτη

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων την Πέμπτη (9/2) .

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Λαμιέων τα σχολεία και των δύο βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά Πέμπτη (9/2) με ώρα έναρξης στις 9:00' το πρωί και με τη δέουσα προσοχή κατά την πρωινή προσέλευση λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Το ίδιο ισχύει και για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς στην περιοχή της Λαμίας.

Κλειστό θα παραμείνει μόνο το Γυμνάσιο - Λύκειο της Υπάτης, λόγω του χιονιού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Διαβάστε και τη σχετική απόφαση του Δήμου Λαμιέων:

«Με σχετικές αποφάσεις  του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από επικοινωνία και αιτήματα των Προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε για την Πέμπτη 9η Φεβρουαρίου 2023:

(α) η διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Υπάτης  του Δήμου Λαμιέων.

(β) ώρα 9.00΄ η  έναρξη λειτουργίας όλων των λοιπών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας του Δήμου Λαμιέων [πλην της Δημοτικής Κοινότητας Υπάτης] καθώς και όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων.

Οι ανωτέρω αποφάσεις εκδόθηκαν, λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση