Παράσυρση γυναίκας στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 07:50 Παράσυρση γυναίκας στο κέντρο της Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας…

Τροχαίο με ηλικιωμένη που κινούνταν πεζή, σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00’ το πρωί στην οδό Σατωβριάνδου στο ύψος με την οδό Φειδίου στο κέντρο της Λαμίας.

Η γυναίκα που επέστρεφε από τα ψώνια της στη λαϊκή, προσπάθησε να περάσει απέναντι και ο ηλικιωμένος οδηγός που κινούνταν στην οδό με κατεύθυνση την πλατεία Πάρκου δεν πρόλαβε να σταματήσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες μόλις που την ακούμπησε, ήταν αρκετό όμως η γυναίκα να χάσει την ισορροπία της και να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη που ήταν εμφανώς σοκαρισμένη. Στη συνέχεια τη μετέφερε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Την προανάκριση για το ατύχημα ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση