Νήπιο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 07:53 Νήπιο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Από την παιδική χαρά, βρέθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων τραυματισμένο σοβαρά στο πόδι και στο σώμα…

Από τη χαρά σε δράμα εξελίχθηκε το παιχνίδι για οικογένεια στη Χαλκίδα και το 5χρονο παιδί τους το μεσημέρι της Τρίτης (21/2).

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο μικρός που νωρίτερα έπαιζε σε παιδική χαρά, παρασύρθηκε από το ίδιο το όχημα του πατέρα του σε μια στιγμή που διέφυγε της προσοχής των γονιών του.

Πιθανόν ο 5χρονος προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο που, είτε δεν είχε χειρόφρενο, είτε το έβγαλε εκείνος, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τσουλάει και στην προσπάθειά του να κατεβεί από αυτό, παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό πόδι και λιγότερο στο σώμα.

Η κατάστασή του μάλιστα υποχρέωσε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Χαλκίδας να ζητήσουν τη διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου και χειρουργήθηκε χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ενημερώθηκε για το συμβάν, συνελήφθη ο πατέρας του μικρού για σωματική βλάβη από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζωής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση