Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στο ΓΝ Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 07:57 Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στο ΓΝ Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζητούν μεταξύ άλλων προσλήψεις και περισσότερα χρήματα για την υγεία…

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Λαμίας και Κέντρων Υγείας την Τετάρτη (22/2) το μεσημέρι στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Λαμίας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που προκήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ.

Τα αιτήματα αρκετά και πάγια, τα οποία αφορούν ασφαλώς και το Νοσοκομείο Λαμίας, ειδικά μετά την 3χρονη μάχη κατά της covid-19.

Για τα αιτήματα των εργαζομένων στο χώρο της υγείας μίλησε στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Βαγγέλης Οικονόμου, ενώ μεταξύ άλλων στο πλευρό τους βρέθηκε και ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα, Νίκος Μπέτσιος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση