Πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση στις γραμμές του τρένου - Συγκλονιστικές εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 03:14 Πολύνεκρη μετωπική σύγκρουση στις γραμμές του τρένου - Συγκλονιστικές εικόνες

Σοκαριστικά βίντεο και εικόνες από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη - Τέσσερα βαγόνια πήραν φωτιά και εκτροχιάστηκαν - Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης, στα Τέμπη, με τις πληροφορίες να μιλούν για δεκάδες τραυματίες και για πολλούς νεκρούς.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 16 νεκροί από τη σύγκρουση των τρένων, 85 τραυματίες, εκ των οποίων 25 είναι πολύ σοβαρά, ενώ υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους, που μοιραία θα αυξηθεί και ο αριθμός των νεκρών.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στις ράγες

Το IC62 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Hellenic Train είχε ξεκινήσει στις 19:22’ από την πρωτεύουσα, και αναχώρησε με 48 λεπτά καθυστέρηση από τον Παλαιοφάρσαλο, περίπου στις 22:39’

Λίγα λεπτά αργότερα στο ύψος του Ευαγγελισμού είχαμε τη σφοδρή σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά κάποια βαγόνια, ενώ κάποια από αυτά έχουν εκτροχιαστεί.

Μέσα στο τρένο υπήρχαν περίπου 350 επιβάτες οι οποίοι άρχισαν να πηδάνε από τα παράθυρα, ενώ περισσότερα από 30 ασθενοφόρα κυρίως από τη Λάρισα, αλλά και από Θεσσαλονίκη, Κατερίνη και άλλες περιοχές έφτασαν στο σημείο προκειμένου να παραλάβουν άγνωστο - προς το παρόν - αριθμό τραυματιών, ενώ εκφράζονται φόβοι και για νεκρούς, αφού το πρώτο βαγόνι διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Εάν η σύγκρουση είχε γίνει λίγο πιο πάνω μέσα στα τούνελ θα θρηνούσαμε δεκάδες νεκρούς. Ωστόσο και τώρα υπάρχουν πληροφορίες για 16 νεκρούς και δεκάδες σοβαρά τραυματίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, καθώς και κλιμάκιο του ΕΜΟΔΕ.

Δείτε βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση