Προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και αυτοπυροβολήθηκε!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 16:13 Προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και αυτοπυροβολήθηκε!

Χειροπέδες σε 24χρονο…

Περιπετειώδης σύλληψη τα ξημερώματα της Τρίτης (7/3) στη Χαλκίδα, ενός 24χρονου Ρομά, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε χτυπημένος από σφαίρα στο αριστερό κάτω άκρο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 24χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του και λίγο έλειψε να εμβολίσει περιπολικό όχημα της Άμεσης Δράσης. Θορυβημένοι οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει για να ελέγξουν την κατάστασή του καθώς οι κινήσεις του παρέπεμπαν σε μεθυσμένο.

Ο οδηγός όμως δε συμμορφώθηκε, πάτησε γκάζι και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Ξεκίνησε καταδίωξη με τον 24χρονο να εγκαταλείπει το όχημά του και να συλλαμβάνεται πεζός από τους αστυνομικούς.

Τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε πυροβοληθεί - πιθανότατα μόνος του - στο αριστερό πόδι του.

Εντός του αυτοκίνητου βρέθηκε ένα πιστόλι το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ ο 24χρονος συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση