«Παραμύθι» οι απόπειρες αρπαγής μαθητών στη Χαλκίδα;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 14:12 «Παραμύθι» οι απόπειρες αρπαγής μαθητών στη Χαλκίδα;

Η ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς…

«Στοπ» στη φημολογία που προξένησε πανικό στην μαθητική κοινότητα της Χαλκίδας, έβαλε με ανακοίνωσή της η ΓΕΠΑΔ Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με απόπειρες αρπαγής ανηλίκων στην περιοχή.

Τοπικά ΜΜΕ αναμετέδωσαν ανάρτηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, όπου περιγραφόταν προσπάθεια αρπαγής μαθήτριας του σχολείου που αποφευχθεί την τελευταία στιγμή.

Σημείωνε μάλιστα ότι μετά από επικοινωνία με την αστυνομία, ενημερώθηκε ο Σύλλογος ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν γίνει ακόμη 5 απόπειρες!

Το Γραφείο ενημέρωσης της ΓΕΠΑΔ Στερεάς διέψευσε κατηγορηματικά τις παραπάνω αναφορές με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή ανάρτηση σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, που αναφέρεται σε απόπειρα αρπαγής μαθήτριας δημοτικού σχολείου της Χαλκίδας, η οποία φέρεται να έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 06 Μαρτίου 2023, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις απόπειρας αρπαγής ανηλίκων, που φέρονται να έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες, ομοίως στην Χαλκίδα, ανακοινώνεται ότι, κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει καταγγελθεί στις Αστυνομικές Αρχές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας

Σημειώνουμε ότι ψάχνοντας τις δημοσιεύσεις της συγκεκριμένης σελίδας, δε βρήκαμε την επίμαχη ανακοίνωση - προειδοποίηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση