Σερέτης: «Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ ο Δημήτρης Τζήμας»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 09:32 Σερέτης: «Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ ο Δημήτρης Τζήμας»

Δόθηκε άμεσα λύση για το γιατρό που στάθηκε στην πρώτη γραμμή της πανδημίας…

Γρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, μετά την ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Λαμίας για την επικείμενη απόλυση του συναδέλφου τους Δημήτρη Τζήμα από το Νοσοκομείο Λαμίας.

Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του Δημήτρη Τζήμα, όλους εκείνους τους υγειονομικούς που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν την πανδημία, έδειξε τον τρόπο με τον οποίο ο συγκεκριμένος άνθρωπος - που νόσησε βαριά και ο ίδιος από την covid-19 - θα παραμείνει στο ΕΣΥ ώστε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πρόκειται σαφώς για μια ιδιαίτερα ευχάριστη εξέλιξη, που ξεπερνά τα τυπικά, όπως και θα έπρεπε να συμβαίνει σε περιπτώσεις τόσο ιδιαίτερες και σαφώς μη προβλέψιμες, όπως ήταν η πανδημία του κορωνοϊού και οι συνέπειές του.

Διαβάστε την ανακοίνωση του κ. Σερέτη:

«Μόλις πληροφορήθηκα την εξέλιξη της υπόθεσής του συναδέλφου Πνευμονολόγου κ. Τζήμα Δημητρίου έδωσα εντολή στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας άμεσα να ακολουθήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες έτσι ώστε ο κ. Τζήμας να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ.Η πολιτεία τίμησε και τιμά τους υγειονομικούς που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν καθημερινή μάχη για την προάσπιση της υγείας των ασθενών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση