Φθιώτιδα: Τα ονόματα των νέων Διευθυντών στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 08:14 Φθιώτιδα: Τα ονόματα των νέων Διευθυντών στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας

Πολλές οι αλλαγές ειδικά στα σχολεία της Λαμίας. Δεν καλύφθηκε η θέση του Ειδικού Σχολείου….

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/4), ο πίνακας με τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στις αντίστοιχες κενές θέσεις Διευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Η απόφαση που υπογράφει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κωνσταντίνος Σπαλιώρας ήταν σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης στον κυρωμένο τελικό αξιολογικό πίνακα και τις δηλωθείσες προτιμήσεις των υποψήφιων εκπαιδευτικών.

Οι αλλαγές πάντως είναι αρκετές και ειδικά εντός των σχολικών μονάδων της Λαμίας. Αναλυτικά με τον πίνακα με την ανακοινοποίηση στο ορθό για το ΕΠΑΛ Μακρακώμης:

*Η θέση για το ΕΝΙΑΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ θα επαναπροκηρυχθεί, καθώς δεν υπήρξαν επιπλέον υποψήφιοι-ες με ανάλογα προσόντα.

Η θητεία είναι τετραετής και λήγει την 31η Ιουλίου του 2027 και μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών. Οι τοποθετούμενοι/ες Διευθυντές/ντριες αναλαμβάνουν υπηρεσία εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους 2022-2023.

Θυμηθείτε και τις τοποθετήσεις στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση