Δεν είχαν αφήσει σούπερ και μίνι μάρκετ που να μην το κλέψουν!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 12:12 Δεν είχαν αφήσει σούπερ και μίνι μάρκετ που να μην το κλέψουν!

Στα χέρια της αστυνομίας δύο αλλοδαποί για 29 κλοπές, εκ των οποίων οι 2 στη Στερεά…

29 κλοπές δρόμος, η απόσταση Αθήνα - Έδεσσα για δύο αλλοδαπούς που περιλαμβάνονται σε δικογραφία που σχημάτισε το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

Οι συγκεκριμένοι, φέρονται ότι το χρονικό διάστημα από 5 Οκτωβρίου 2022 έως 3 Μαρτίου 2023 είχαν διαπράξει 29 κλοπές από σούπερ μάρκετ και μίνι - μάρκετ που έβρισαν στο δρόμο τους!

Στις κλοπές που εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δράστες εισέρχονταν σε καταστήματα και προσποιούμενοι τους πελάτες, έκλεβαν διάφορα προϊόντα κυρίως αλκοολούχα ποτά, καλλυντικά, αλλά και τρόφιμα.

Οι περισσότερες κλοπές, προσδιορίζονται στην Αττική, συνολικά 6, ενώ 4 διέπραξαν στα Τρίκαλα, από 3 σε Αχαΐα και Μαγνησία, από 2 σε Αργολίδα, Αρκαδία, Πέλλα και Σέρρες και τέλος από 1 σε Αιτωλοακαρνανία, Βοιωτία, Εύβοια, Κορινθία και Λάρισα.

Η συνολική αξία των προϊόντων που αφαίρεσαν ανέρχεται στα 8.830,48 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνει το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση