Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαΐου 2023 10:05 Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδα

Από το πρωί στις 7:00’…

Προγραμματισμένες εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα φέρουν διακοπές ρεύματος το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, σε περιοχές της Δ.Ε. Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας.

Συγκεκριμένα, από ώρα 07:00’ έως 14:00’ διακοπές ρεύματος θα γίνουν, στα αρδευτικά Πελασγίας - Αγίων Θεοδώρων, παραλία Αγίου Γεωργίου, πλησίον πλευρικών διοδίων Πελασγίας και πέριξ διοδίων Πελασγίας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος στην έναρξη και λήξη των εργασιών στις 07:00 ‘ και στις 14:00’ αντίστοιχα, στις περιοχές, Νέα Σπαρτιά, Σπαρτιά, Πελασγία παραλία Πελασγίας και Μύλοι Πελασγίας.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες, μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση