Στερεά: Μια ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο τριήμερο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 22:26 Στερεά: Μια ντουζίνα συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο τριήμερο

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, όπως και ναρκωτικά δισκία…

Δώδεκα (12) άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, εκ των οποίων έντεκα Έλληνες και ένας αλλοδαπός, σε περιοχές της Βοιωτίας, Εύβοιας, Φθιώτιδας και Ευρυτανίας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (2 άτομα), του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα), του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού (2 άτομα), της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, της Α΄ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς και της Γ΄ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου.

Ειδικότερα, σε (10) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και φυτικά αποσπάσματα ψυχοτρόπων φυτών, εμποτισμένων με ναρκωτικές ουσίες, τρίφτες κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

«Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας», σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση