Πένθος στην Υπάτη για το θάνατο του Αργύρη Λαϊνά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 06:48 Πένθος στην Υπάτη για το θάνατο του Αργύρη Λαϊνά

Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε με θέρμη τον τόπο του και τους κατοίκους του…

«Έφυγε» πλήρης ημερών ο Ανάργυρος Αθ. Λαϊνάς.

Την είδηση μετέφερε ο Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Υπάτης «Οι Αινιάνες», ενημερώνοντας και για την εξόδιο ακολουθία που θα γίνει την Τετάρτη 17 Μαΐου στην Υπάτη.

Ο κ. Αργύρης ήταν η «ζωντανή ιστορία» της μεταπολεμικής Υπάτης αν και ο ίδιος ήταν παιδί της γενιάς του πολέμου, μεγαλώνοντας με τις δυσκολίες της εποχής δημιουργώντας στη συνέχεια μια εξαιρετική οικογένεια.

Πρόσφερε πολλά στα κοινά, ως λαμπρός Υπαταίος, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και υπηρετώντας με θέρμη και συνέπεια την περιοχή και τους κατοίκους της.

«Ο αγαπητός μας κ. Αργύρης επιζών της γενιάς του πόλεμου, ήταν απ' τους ανθρώπους που πάσχισαν πολύ, μα παράλληλα χαιρόταν τη ζωή όντας άκρως δραστήριος και ενεργός πολίτης, αποτελώντας παράδειγμα για όλους», σημειώνουν «Οι Αινιάνες» εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Ασπασία, στα παιδιά του Μαρία, Θανάση και Γιάννη και στα εγγόνια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση