Σημαντική δωρεά οχήματος στην 7η ΕΜΑΚ (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2023 10:55 Σημαντική δωρεά οχήματος στην 7η ΕΜΑΚ (ΦΩΤΟ)

Για τη μεταφορά των σκύλων - διασωστών της Μονάδας…

Ένα βανάκι 4Χ4, δώρισε στην 7η ΕΜΑΚ για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς των σκύλων - διασωστών της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της Μονάδας, η εταιρία ΕLVALHALKOR A.E.

Πρόκειται για ένα FIAT PANTA τύπου VAN (4X4) ευγενική προσφορά, της Εταιρίας και συγκεκριμένα του τομέα έλασης αλουμινίου.

Όπως σημειώνει ο Διοικητής της 7ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχος, Χρήστος Πλουμάκης, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες προς την εταιρία, «ενέργειες όπως η συγκεκριμένη συνιστούν έμπρακτη απόδειξη της στήριξης και της αναγνώρισης των υπηρεσιών που παρέχει το Πυροσβεστικό Σώμα στην κοινωνία».

Η παράδοση του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας στα Οινόφυτα-Βοιωτίας και έγινε παρουσία Διευθυντικών Στελεχών αυτής καθώς επίσης του Διοικητή της ΠΕ.ΠΥ.Δ Στερεάς Ελλάδας Αρχιπυράρχου Σίμου Αποστόλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση