Λαμία: Ένα ακόμη τροχαίο σε «γνωστή» διασταύρωση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 09:12 Λαμία: Ένα ακόμη τροχαίο σε «γνωστή» διασταύρωση

Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές…

Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τροχαία ατυχήματα στη διασταύρωση των οδών Αμφικτυόνων και Λ. Ελευθερίας, στο ύψος του σούπερ-μάρκετ "Μετρό".

Ένα ακόμη, σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (16/5) λίγο μετά τις 16:00’. Αιτία η παραβίαση του STOP από το κόκκινο όχημα που ανέβαινε την Αμφικτυόνων . Το μαύρο ΙΧΕ που κινούνταν στο δρόμο προτεραιότητας με κατεύθυνση το Αστυνομικό Μέγαρο, δεν πρόλαβε να σταματήσει και το εμβόλισε στο πίσω μέρος.

Η σύγκρουση ήταν γερή και είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο όχημα να φέρει κάμποσες σβούρες πριν σταματήσει περίπου 40 μέτρα πιο μακριά, ενώ το δεύτερο όχημα σταμάτησε στην αρχή του πεζοδρομίου όπου ευτυχώς δεν υπήρχε εκείνη την ώρα πεζός.

Το ευτύχημα είναι επίσης ότι τόσο ο νεαρός οδηγός του πρώτου οχήματος όσο και η οδηγός του δευτέρου, δε χτύπησαν και το τροχαίο περιορίστηκε σε υλικές ζημιές. Το συμβάν κατέγραψε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση