Σύλληψη λαθροθήρα μετά από οργανωμένη επιχείρηση θηροφυλάκων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 19:32 Σύλληψη λαθροθήρα μετά από οργανωμένη επιχείρηση θηροφυλάκων

«Συνεχείς οι προσπάθειες του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας για την καταπολέμηση της λαθροθηρίας…»

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που αφορούσαν δασική περιοχή στην τοποθεσία Ταράτσα Δίβρης, οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες Λαμίας, Αμφίκλειας, Στυλίδας και Δομοκού συνεργάστηκαν αποτελεσματικά προκειμένου να στηθεί οργανωμένη επιχείρηση για σύλληψη λαθροθήρα.

Στην περιοχή εντοπίστηκε σιδερένια παγίδα αγριόχοιρων και δύο συρματοθηλιές, οι οποίες ήταν οπλισμένες και έφεραν τροφή ως δόλωμα. Κατόπιν πολύωρης παρακολούθησης και συγκεκριμένα κατά τις πρωινές ώρες της 2 Ιουνίου, εμφανίστηκε ένα άτομο προκειμένου να ελέγξει τις παγίδες για τυχόν θηράματα.

Ακολούθησε η σύλληψή του από τους θηροφύλακες και εντός των επομένων ημερών η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας συγχαίρει όλους τους θηροφύλακες για την άοκνη προσπάθειά τους και συμβολή τους στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας και την προστασία της πανίδας της περιοχής μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση