Στερεά: Έφτασαν στα ίχνη του κλέφτη με το σκεπάρνι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 07:50 Στερεά: Έφτασαν στα ίχνη του κλέφτη με το σκεπάρνι!

Πακιστανός πίσω από τρεις κλοπές και δύο απόπειρες μέσα σε 9 ημέρες…

Εξιχνιάσθηκαν, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνολικά τρεις (3) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών, από καταστήματα, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Η έρευνα έδειξε ένας 37χρονο Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, τελεσμένες και σε απόπειρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, μέσα σε μόλις 9 ημέρες και συγκεκριμένα από 6 έως 15-05-2023, ο 37χρονος δρώντας τις πρώτες πρωινές ώρες και με τη χρήση, σκεπαρνιού, πέτρας και πυροσβεστήρα, έθραυσε αντίστοιχα βιτρίνες, πρατηρίου υγρών καυσίμων, μίνι μάρκετ και καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, προκειμένου να εισέλθει στο εσωτερικό τους. Στη συνέχεια αφαιρούσε χρηματικά ποσά που έβρισκε.

Αποπειράθηκε μάλιστα να εισέλθει και σε δύο ακόμη καταστήματα, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση