Απάντηση Σερέτη σε Κόκκαλη που ήθελε τις ΜΕΘ Νιάρχος στη Λάρισα αντί στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 20:00 Απάντηση Σερέτη σε Κόκκαλη που ήθελε τις ΜΕΘ Νιάρχος στη Λάρισα αντί στη Λαμία

Απάντηση σε δημοσίευμα του Υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Βασιλείου Κόκκαλη από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη ο οποίος ενημερώνει γιατί οι ΜΕΘ από τη δωρεά του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» έγιναν στη Λαμία.

«Καταρχάς θα έπρεπε να γνωρίζει  ο Αξιότιμος Υποψήφιος  Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας κ. Βασίλειος Κόκκαλης ορισμένα πράγματα τα οποία καταθέτουμε προς άμεση ενημέρωσή του:

1. Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την κατασκευή κοινών κλινών ΜΕΘ   στις Υγειονομικές Περιφέρειες  όπου υπήρχε έλλειψη και προς  αποκατάσταση της ισόρροπης ανάπτυξης κλινών ΜΕΘ  στα νοσοκομεία. 

2. Τον Οκτώβριο του 2019 η  Στερεά Ελλάδα η οποία αποτελείται από πέντε Νομούς  (Φθιώτιδας Βοιωτίας Ευρυτανίας Φωκίδας Εύβοιας) διέθετε  μόνο οχτώ (8) κλίνες ΜΕΘ στο ΓΝ Λαμίας σε αντίθεση με τη Θεσσαλία η οποία διέθετε τριάντα εννέα (39) κλίνες ΜΕΘ σε όλα τα Νοσοκομεία.

3. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει ότι το 2019  (ο τότε Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλειος Κόκκαλης) οι κλίνες ΜΕΘ  στο ΠΓΝΛ που παραλάβαμε ήταν 12 και τώρα είναι 21».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση