Λαμία: Απαράδεκτη η κατάσταση με τα έργα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2023 18:04 Λαμία: Απαράδεκτη η κατάσταση με τα έργα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στα «κάγκελα» οι επαγγελματίες και οι έμποροι - Καθημερινά ατυχήματα από τις "παγίδες" που παραμένουν ανοιχτές για πολύ καιρό.

Είναι πάρα πολλές οι καταγγελίες στο LamiaReport για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της πόλης από τα έργα της ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο που γίνονται τον τελευταίο καιρό.

Δεν είναι μόνο ότι οι επαγγελματίες βλέπουν τον τζίρο τους αισθητά μειωμένο, ειναι που δεν αντέχουν άλλο τα χώματα, την σκόνη, τις λακκούβες, τις κακοτεχνίες και τα πρόχειρα μπαλώματα. Αυτό όμως που τους εξοργίζει περισσότερο ειναι ο μη σωστός προγραμματισμός και η καθυστέρηση.

«Δεν είμαστε αντίθετοι με τα έργα. Όμως δεν υποφέρεται αυτή η απαράδεκτη κατάσταση. Υπάρχει καποιος που επιβλέπει αυτούς τα εκτελούν; Η καθυστέρηση ειναι πολύ μεγάλη, η σήμανση σε πολλές περιπτωσεις ειναι ανύπαρκτη. Η όλη κατάσταση γενικώς ειναι απαράδεκτη. Δεν αντέχουμε άλλα χώματα και σκόνη μέσα στα μαγαζιά μας. Σε όλους τους πεζόδρομους υπάρχει πρόβλημα. Το ίδιο και στην οδό Βύρωνος. Ας τους βάλει σε μια σειρά καποιος και ας "τρέξουν" πιο γρήγορα και πιο σωστά τα έργα....», είπε ένας από τους επαγγελματίες στο LamiaReport.

Το πρωί του Σαββάτου (24/6) στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή, είχαμε ακόμη ένα ατύχημα από "παγίδα" που δεν είχε σήμανση. Μια συμπολίτισσά μας έπεσε και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, ενώ το συμβάν κατέγραψε και η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

«Διαβάσαμε στο LamiaReport ότι τα εργα στο κέντρο θα συνεχιστούν και μας ζητάνε να κανουμε υπομονή μεχρι τις 10 Ιουλίου. Να τους πείτε ότι η υπομονή μας ε΄χει εξαντληθεί και ότι αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και με αυτή την ανοργανωσιά θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα...», είπε ένας ακόμη έμπορος στο LamiaReport.

Δείτε και την ανάρτηση του Γιάννη Βασιλείου για το ίδιο θέμα:

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος και από τα έργα σε κάποια σημεία του κέντρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση