Φθιώτιδα: Στα χέρια της αστυνομίας 29χρονος με κοκαΐνη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 08:30 Φθιώτιδα: Στα χέρια της αστυνομίας 29χρονος με κοκαΐνη

Κατασχέθηκαν επίσης ακατέργαστη κάνναβη, ναρκωτικά δισκία, μαχαίρι, κινητά τηλέφωνα και το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε…

Συνελήφθη 29χρονος, την Τετάρτη (28-06-2023) το μεσημέρι σε Κοινότητα του Δήμου Καμένων Βούρλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για παραβάσεις νομοθεσιών περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του και σε χώρους του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 125,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, εντός 8 συσκευασιών,

• 14,2 γραμμάρια κοκαΐνης, εντός 6 συσκευασιών,

• μικροποσότητα σπόρων κάνναβης,

• 18  δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, άνευ ιατρικής συνταγής,

• αυτοσχέδιο μαχαίρι και

• 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το πολυτελές αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση