Λαμία: Πέντε χρόνια φυλακή για τα ναρκωτικά που έκρυψε στο εσώρουχο της

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 08:27 Λαμία: Πέντε χρόνια φυλακή για τα ναρκωτικά που έκρυψε στο εσώρουχο της (φωτογραφία αρχείου)

Είχε προσπαθήσει να τα περάσει στο σύντροφό της στις Φυλακές Δομοκού…

Ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, κάθισε η 26χρονη - σήμερα - γυναίκα, που τον Νοέμβριο του 2019 είχε προσπαθήσει να περάσει ναρκωτικά στις Φυλακές Δομοκού, όπου βρίσκεται έγκλειστος για υποθέσεις ναρκωτικών ο 35χρονος σύντροφός της.

Η νεαρή γυναίκα είχε επιμελώς κρύψει στο εσώρουχό της τρεις νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες εκ των οποίων οι δύο περιείχαν κάνναβη καθαρού βάρους 29,4 γραμμαρίων και η άλλη ηρωίνη σε στερεά μορφή καθαρού βάρους 6,6 γραμμαρίων, καθώς και πέντε ναρκωτικά δισκία.

Εντοπίσθηκαν από την έρευνα, της αστυνομικού της Ασφάλειας και των σωφρονιστικών υπαλλήλων, που ήταν επιφορτισμένοι με τον έλεγχο επισκεπτών και αποσκευών.

Το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη για την κατηγορία της απόπειρας διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, αναγνωρίζοντας όμως το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και της επέβαλλε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών, δίνοντας αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή της.

Στο δε σύντροφό της που είναι ήδη κρατούμενος στις Φυλακές Δομοκού, του επέβαλε ποινή κάθειρξης δέκα (10) ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην πράξη για την οποία κατηγορούνταν η 26χρονη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση