Βίντεο ντοκουμέντο από τον εμβολισμό αυτοκινήτου με έναν 28χρονο νεκρό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 08:34 Βίντεο ντοκουμέντο από τον εμβολισμό αυτοκινήτου με έναν 28χρονο νεκρό

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδας με θύμα έναν 28χρονο.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδας όταν νταλίκα με δύο άτομα εμβόλισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών ένα φορτηγάκι. Ο οδηγός και οι επιβάτες έτρεξαν να σωθούν όπως διακρίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star.

Στο φορτηγάκι επιβαίνει ένας 28χρονος, πατέρας 3 παιδιών, που δεν προλαβαίνει και πέφτει στο πεζοδρόμιο. Ένας από τους φίλους του προσπαθεί να τον σηκώσει όρθιο.

Η νταλίκα σταματά στη μέση του δρόμου. Ένας άντρας πετά προς τον οδηγό τον προφυλακτήρα από το φορτηγάκι.

Οι δύο άντρες κατεβαίνουν από το όχημα, τον κυνηγούν και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο άντρας καταφέρνει να γλιτώσει από τα χέρια τους και λίγα λεπτά αργότερα η νταλίκα φεύγει από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση .

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο. Οι επιβάτες που σώθηκαν αλλά και κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να βοηθήσουν.

Μπροστά στα μάτια δύο μικρών παιδιών

Το τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια δύο μικρών παιδιών που ήταν από ό,τι φάνηκε στην κάμερα ασφαλείας μέσα στο φορτηγάκι. Τα παιδιά πλησιάζουν τον τραυματία σοκαρισμένα.

Ο 28χρονος δεν τα κατάφερε και «έσβησε» λίγη ώρα αργότερα. Οι αρχές κάνουν λόγο για βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά εξαιτίας διαφορών που είχαν για αρκετό καιρό.

Εναντίον των τριών ατόμων που αναζητούνται από την αστυνομία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση