Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονο στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 08:02 Αυτοκίνητο παρέσυρε 14χρονο στα Καμένα Βούρλα (φωτογραφία αρχείου)

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίστηκε τραυματισμένο το παιδί…

Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ενός 14χρονου, είχαμε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (10/7) στην παραλιακή και πλέον κεντρική οδό των Καμένων Βούρλων, στη Γερασίμου Βασιλειάδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το παιδί βοηθούσε στο σέρβις, όταν προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο και ένα αυτοκίνητο με οδηγό 64χρονο το παρέσυρε με αποτέλεσμα να πέσει άσχημα στο οδόστρωμα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που διακόμισε το 14χρονο στο Νοσοκομείο Λαμίας με θλαστικά τραύματα κυρίως στο κεφάλι.

Διενεργήθηκαν όλες οι εξετάσεις και κρίθηκε η διακομιδή του για παρακολούθηση σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών.

Για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Καμένων Βούρλων.

Με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εστίαση στη πολυσύχναστη οδό, μέσω του LamiaReport απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τους καλοκαιρινούς μήνες και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες εντός της πόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση