Φθιώτιδα: «Έφυγε» νωρίς ένας άνθρωπος της προσφοράς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 09:02 Φθιώτιδα: «Έφυγε» νωρίς ένας άνθρωπος της προσφοράς

Βαρύ πένθος σε Δυτική Φθιώτιδα και Καμένα Βούρλα…

Σε ηλικία 49 ετών «έφυγε» από τη ζωή ένα από τα καλύτερα παιδιά της Γιαννιτσούς και της Δυτικής Φθιώτιδας ο Γιώργος Λιτοσελίτης του Νικολάου.

Από τα μετεφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά του χωριού του, αναλαμβάνοντας Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Άνθρωπος της προσφοράς δε σταμάτησε ποτέ να ενδιαφέρεται για την πρόοδο του τόπου και των συγχωριανών του, αποδεικνύοντάς το ακόμη και όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο χώρο της εστίασης τον έφεραν πριν πολλά χρόνια στα Καμένα Βούρλα, όπου και έμενε.

«Υπεραγαπούσε τον τόπο του και τους συγχωριανούς του και πάντα έβρισκε χρόνο και τρόπο να το αποδεικνύει. Θα λείψει από όλους μας», λέει στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιαννιτσούς, Κώστας Σακελλάρης.

Η κηδεία του Γιώργου Λιτοσελίτη θα γίνει την Πέμπτη (13/7/23) στις 19:00’ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ν. Γιαννιτσούς Μακρακώμης.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση