Περιπέτεια για κυβερνήτη ιστιοφόρου ανοιχτά της Ερατεινής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 11:48 Περιπέτεια για κυβερνήτη ιστιοφόρου ανοιχτά της Ερατεινής (φωτογραφία αρχείου)

Με τη βοήθεια του Λιμενικού, καλά στην υγεία του έφτασε με ασφάλεια στην ακτή…

Περιπέτεια το βράδυ της Κυριακής (16/7) για τον αλλοδαπό κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους ''KASSANDRA'' σημαίας Αυστρίας, στη θαλάσσια περιοχή Κορινθιακού κόλπου, καθώς έμεινε από μηχανική βλάβη.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιτέας και άμεσα, στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π - Α/Κ ''ΝΙΚΟΣ'' καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Το εν λόγω Ι/Φ σκάφος ρυμουλκήθηκε και προσέδεσε με ασφάλεια στον λιμένα Ερατεινής, με τον επιβαίνοντα να είναι καλά στην υγεία του.

Από το Λιμεναρχείο Ιτέας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''KASSANDRA'' μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το σκάφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση